Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη "Άμεσα Διαθέσιμo", αποστέλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες απο την ημέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει έως τις 15:00 το μεσημέρι) με courier ή μεταφορική, αναλόγως τον όγκο και το βάρος του δέματος.

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σας ενημερώνουμε με e-mail ή τηλεφωνικά για την πορεία της παραγγελίας σας. Τα μη διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Τα Έξοδα Αποστολής για την Παραγγελία σας διαμορφώνονται ως εξής : 

 • 5€ έξοδα αποστολής, για αποστολές έως 4 κιλά σε βάρος
 • + 1€ επιπλέον χρέωση ανά κιλό, έως 10 κιλά
 • + 1,5€ επιπλέον χρέωση ανά κιλό, έως 25 κιλά
 • Για αποστολές άνω των 25 κιλών, η Αποστολή είναι Δωρεάν

   Οι παραδόσεις γίνονται μέσω ίδιων μεταφορικών μέσων του GV Market, της COURIER EASY MAIL, της SPEEDEX, αλλά και Πρακτορείου Μεταφορικής Εταιρίας ανάλογα με τον όγκο, το βάρος και τη φύση του δέματος.Οι παραδόσεις εντός Αττικής από το GV Market γίνονται με παράδοση επί του πεζοδρομίου, με δυνατότητα παράδοσης και στον όροφό σας, εφόσον πρώτα υπάρξει συνεννόηση με εσάς, είτε τηλεφωνικά,είτε με σχόλιο στην παραγγελία σας, είτε μ΄σεω email στο info@gvmarket.gr.

   Μπορείτε να ελέγξετε το κόστος των μεταφορικών για τη παραγγελία σας με τη Εκτίμηση Μεταφορικών πριν την ολοκλήρωσή της, συμπληρώνοντας τον Ταχυδρομικό σας Κώδικα.

   Θα παραλάβετε τα προϊόντα σας εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα - Παρασκευή μεταξύ 09:00-17:00.

   Επίσης, οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους ημέρα Σάββατο απο το κοντινότερο κατάστημα της περιοχής τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, πέραν των παραπάνω, κατόπιν συνεννόησης.

   ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

   Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας απο το κατάστημά μας, κατόπιν επιλογής σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να μας βρείτε στο εξής σημείο:

   GV Market Αιγάλεω
   Ορυζομύλων 4Α, Αιγάλεω, 12244, Αθήνα

   Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής "Παραλαβή απο το κατάστημα".

   Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

   Αν κατόπιν συννενόησης γίνουν αλλαγές στην παραγγελία σας, θα σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας.